tiistai 5. elokuuta 2014

Päivä 9.

Aamu alkoi tuttuun tapaan croissanteilla ja potongilla. Jenni tunsi olonsa sen verran paremmaksi että päätettiin lähteä junalla Monacoon. Ostimme päivälipun junassa matkustamista varten jolla perhe sai matkustaa päivän junalla. Matka Monacoon kesti tunnin. Juna-asemalta astuessa ulos tuntui kuin olisimme tulleet saunaan.
Oli  t o d e l l a  kuuma päivä.
Näkymä Monacossa oli upea. Korkea vuoristo ympäröi suurta luxusjahtisatamaa. Rahan läsnäolo näkyi joka puolella. Jaottelu oli selvä; oli ökyrikkaat miljardöörit ja turistit. Silmänruokaa riitti, upeita autoja, rakennuksia ja jahteja.
Haettiin lounaaksi täytettyjä patonkeja ja juomia. Patongit syötiin jahtien seassa satamassa ja heiteltiin kaloille jämät.
Käveltiin rantaa pitkin maisemia ihastellen ja löydettiin Jardin Japonais de Monaco eli japanilainen puutarha.
Kaikki alkoivat väsymään kuumuuteen eikä lapset innostuneet enää kiertelemään paikkoja enempää joten lähdimme takaisin Vallauriksen suuntaan.
Illalla Jennin jäädessä lepäilemään menimme tyttöjen kanssa syömään. Tilaukset eivät onnistuneet ihan nappiin; tilasin alkuruuaksi salaatin ja pääruuaksi kalaa sain kalasalaatin. Tytöille jälkkäriksi suklaajäätelöä ja mansikoita, saatiin mansikkajäätelöä.  Itse otin jälkiruuaksi juustolautasen joka oli taivaallisen hyvää. Jennille haettiin take away sushit kotiin.







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti