lauantai 2. elokuuta 2014

Päivä 6.

Viikonloppuisin torielämä on vielä vilkkaampaa ja tarjonta runsaampaa. Aamiaiseksi syötiinkin paljon hedelmiä. Aamiaisella puntaroitiin päivän ohjelmaa ja tällä kertaa arvottiin matka vesieläinpuistoon Antibesiin Marinelandiin. Jennin vointi oli sen verran huono että lähdettiin sinne tyttöjen kanssa kolmistaan. Matka taitettiin ensin bussilla ja sitten junalla, joka menikin tosi kivuttomasti. Paikka löytyi helposti, juna-asemalta kävellen muutama sata metriä.
Suolaiselta tuntuvan sisäänpäsymaksun jälkeen oltiin ehkä siisteimmällä eläinpuistoalueella ikinä. Puisto oli kaikkea sitä mitä me ei oltu koskaan aiemmin nähty. Paikalla oli merileijonia, valaita, mursuja, jääkarhuja ja delfiinejä. Näille kaikille oli omat valtavat shownsa. Lisäksi sieltä löytyi kaikkia mahdollisia mereneläviä mm. haita ja rauskuja. Siellä vietimme koko päivän ja saimme todellakin koko rahalle vastinetta.
Kotimatkalla päätimme käydä vielä rannalla uimassa koska se sijaitsi sopivasti juna-aseman vieressä. Oltiin aiemmin jo päätetty että uikkarit otetaan joka reissulle mukaan jotta päästään aina uimaan kun siltä tuntuu. Yhtäkkiä Nuppu alkoi kesken uinnin huutamaan että joku puri häntä jalkaan. Siinä ihmettelin aikani että mikä juttu tämä voi olla. Onneksi eräs vanhempi rouva opasti meitä että kyseessä on varmasti medusa joka poltti Nuppua. Saimme lifeguardilta ensiavuksi jotakin voidetta ja asia oli sillä selvä. Ainoastaan pieni psyykkinen trauma taisi jäädä.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti