keskiviikko 30. heinäkuuta 2014

Päivä 3.

Tämäkin aamu alkoi aikaisella patonkien ja croissantien haulla, niin kuin varmasti tulevatkin aamut. Leivät kämpille ja aamulenkille, illalla tulee niin aikaisin pimeää että lenkit tulee tehtyä aamun viileinä tunteina. Juostessa Golfe Juanin rannalle huomasin, että kylä jossa olemme, onkin kohtuullisen korkealla. Matka rannalle oli alamäkeä ja takaisin sitten raskasta ylämäkeä.
Päivän ohjelma oli matka Cannesiin. Menimme sinne bussilla joka maksoi euron per henkilö. Matka kesti noin tunnin vaikka kilometrejä oli vain kuusi.
Perillä meillä ei ollut minkäänlaista suunnitelmaa. Kiertelimme kauppoja ja käytiin katsastamassa se kuuluisa elokuvateatteri ja punainenmatto. Teatterin takana oli uimaranta ja venesatama. Satamassa riitti ihmeteltävää; veneitä joiden arvo on varmasti jossain suomen valtion budjetin tienoilla. Miehistö siellä kunnosti ja kiillotti kansia omistajien ehkä painaessa lisää laitonta rahaa jossain toisella puolella maapalloa. Upeita oli.
Lounastimme Läheisessä ravintolassa jossa söin elämäni ensimmäisen tartarpihvin.
Bussimatka sujui takaisin Vallaurikseen yhtä kivuttomasti kuin menomatkakin.
Päivällinen tehtiin itse asunnolla ja illalla käytiin vielä kävelyllä "oman kylän" kujilla. Tarkoitus oli käydä nauttimassa iltadrinkit ja katsella paikallista iltaelämää, jota ei sitten ollutkaan. Nautittiin roseet ja colat asunnon terassilla.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti