tiistai 29. heinäkuuta 2014

Päivä 2.

Päivä alkoi aikaisella aamuherätyksellä, kun lämpimät patongit ja croissantit piti hakea leipomosta, myöhemmin niitä ei ehkä olisi enää saanut. Aamupala oli niitä, kahvia ja mehua jota löytyi jääkaapista valmiina. Maistelussa oli myös suklaacroissantteja jotka katosivat nopeasti parempiin suihin.
Syötyämme lähdimme tutustumaan vanhan kaupungin sokkeloisiin katuihin ja putiikkeihin. Alkuun ainakin teki mieli liikkua hitaasti ja imeä itseensä ranskalaista kyläelämän tunnelmaa. Kartan kanssa suunnistettiin paikalliseen Lidliin, jossa teimme isommat ruokaostokset talolle. Lounaaksi kanakastiketta ja pastaa kera pistoun.
Yritimme heti päästä paikallisten elämänrytmiin mukaan ja nukuimme kaikki pienet päiväunet.
Unien jälkeen suunnistimme pirteinä bussipysäkille, josta arvoimme oikean bussin Golfe Juanin uimarannalle. Rannalle päästyämme pilvet peitti auringon ja ukkonen alkoi jyristä. Oltiin rannalla noin tunti kun alkoi tulla kylmä, joten lähdimme takaisin talolle päin. Taas bussiarvontanmme osui oikeaan ja pääsimme perille. Ensimmäinen päivällinen nautittiin paikallisessa kiinalaisessa ravintolassa. Ruoka ei kerännyt liikaa kehuja mutta palvelu oli ystävällistä.
Päivän aikana pariin otteeseen haettiin tuoreita hedelmiä lähitorilta. Ne maistui kaikille ja niitä haetaan lisää varmasti joka päivä. Jenni valitteli huonoa oloa, joten loppuilta oltiin rauhassa kämpillä.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti